SYNCHROCELL

Специфична дерматокозметична терапия за третиране на целулит и отоци по долните крайници

SYNCHROCELL Cream е разработен, за да подобрява естетични състояния на кожата, характеризиращи се с наличие на целулит. Подходящ за приложение при изразена оточност на долните крайници.

Терапия

SYNCHROCELL body cream

250 ml (Oleosomes Technology)

Антицелулитен крем, предназначен за борба с целулита и редуциране на портокаловата кожа, който възвръща нейната нормална структура и тонус. Постоянната употреба на продукта премахва неприятното усещане за подпухнала кожа и напрежение, които обикновено придружават цецулита.

Дермокозметично действие на продукта:

  • Стимулира физиологичното усвояване на кумулираната вода
  • Намалява чувството на подпухналост и напрежение в кожата
  • Възпрепятства образуването на „портокалова кожа“
  • Изглажда кожата
  • Заздравява и тонизира кожата

animat-checkmark

Активни съставки

Diosmin, Acetylglucosamine, Glucuronic acid, Escin

Научни характеристики

Целулитът е кожен проблем, характеризиращ се с формиране на агломерати от адипоцити, свързани помежду си с мрежа от колагенови фибри (микронодули). Когато процесът се развие, микронодулите се групират в макронодули. В резултат от този процес кожата губи своята гладкост и визуално се определя като „портокалова кожа“. Друга основна причина за развитието на това кожно състояние е недостатъчната микроциркулация в тези участъци. Синхронизираната активност на diosmin и acetylglucosamine коригира несъвършенствата на кожата с целулит.

Ползи за пациента

SYNCHROCELL Cream е разработен, за да подобрява естетични състояния на кожата, характеризиращи се с наличие на целулит. Съдържанието на диосмин го прави изключително подходящ за приложение при изразена оточност на долните крайници. Олеозомната технология осигурява продължително отделяне на активните съставки. SYNCHROCELL Cream е идеален за употреба при масажи. Редовната употреба гарантира премахване на усещането за тежест в областта на подбедриците, поради изключителния дренажен ефект на продукта.