Комбинирани антиейджинг терапии с 4D планиране

bgeorgieva Събития

Водени от идеята за създаване и развитие на авторитетна и устойчива школа в областта на клиничната и естетична медицина, Spectro Group събрахме топ дерматолози от цяла България на 09.03.2019 г. в Holiday Inn на ежегоден мастър курс, посветен на новостите в сферата на естетичните терапии и прилагането на 4D TEOXANE подход за цялостно подмладяване.
Гостите ни имаха възможността да обменят практически опит с едни от най-изявените специалисти в сферата на естетиката. Разкрихме силата на комбинираните терапии с динамични HA филъри и лазерни системи за постигане на оптимални резултати. Проведохме демонстрации на живо с четириизмерен анализ на лице и третиране на проблемните зони в три възрастови групи.
 Д-р Пабло Наранхо представи Титана в лазерната епилация и опита си с комбинираните технологии за скулптурирането на тяло. Изключително интересни практически съвети бяха споделени от д-р Илан Каравани за позиционирането и менажирането на една истински успешна естетична клиника. Искрено благодарим на всички присъстващи!

www.spectro-group.com | www.teosyal.bg | www.almalasers.bg