ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ДИНАМИЧНАТА ЕСТЕТИКА

Anastasiya Beydova Събития

Водена от идеята за създаване и развитие на авторитетна и устойчива школа в областта на клиничната и естетична медицина у нас, Spectro Group събра топ дерматолози и пластични хирурзи на 11-ят си ежегоден мастър курс, посветен на новостите в сферата на естетичните терапии и прилагането на авангардни инжекционни техники за скулптуриране на лицето.
Българските специалисти имаха възможност да обменят практически опит със световно известният пластичен хирург от Швеция Д-р Пер Хеден- един от първите лекари в света инжектирал ботулинов токсин и филъри с хиалуронова киселина.
Следвайки опита и професионалните си стремежи д-р Хеден посочи като безапелационен лидер в производството на хиалуронови пълнители Teoxane Laboratoires, чиито иновации и високи постижения в научноизследователската дейност са в основата на идеологията и крайъгълен камък за световния им успех.

Потопете се в уникалната атмосфера на събитието, което екипът на Спектро груп и Teoxane реализираха съвместно с любезното съдействие на хотел Маринела, Жокер медия и Явор Василев.

www.spectro-group.com
www.teosyal.bg

Вижте повече