Коледен експертен курс – Спектро груп

Anastasiya Beydova Събития

На 16 и 17 Декември в ски курорт Боровец се състоя традиционният Kоледно-Новогодишен уъркшоп на Спектро груп. Събитието съвпадна с официалното откриване на сезона, което допълнително допринесе за доброто настроение на всички поканени лекари и партньори от страната и чужбина.
По време на двудневната програма Д-р Волфганг Редка-международен лектор и тренер на Teoxane, демонстрира пред аудиторията с присъщия за него артистичен дух и забележителни умения-нови инжекционни техники и различни подходи при скулптуриране на лицето.
На събитието бяха представени и два от най-новите продукта от портфолиото на Спектро груп. С яркото си присъствие Д-р. Лидия Ванеска от Хил клиник сподели със своите колеги в презентация и практическа демонстрация натрупания опит и изключителни резултати с мезотерапията предназначена за разграждане на мастни натрупвания в зоната на брадичкатa с продукта на Promoitalia- Celuform +.
Кулминацията за гостите бе шоуто на Иван и Андрей „Сблъсък“, което след пауза от 10 г., се завърна на ринга по покана на Спектро Груп. Обект на разгорещен спор стана темата “За и против използването на Teosyal pen” в практиката на естетичните дерматолози.
Първи и втори рунд в пряк Сблъсък се изправиха лице в лице участниците „За“ Teosyal Pen Д-р Недялко Драголов – водещ дерматолог и управител на Клиника Мирабел за Естетична Дерматология в гр. Бургас с очарователната Д-р Сепиде Делфоруз – млад и доказал се естетичен дерматолог от Evolution Aesthetic & Laser Center, срещу участниците “Против“-Д-р Анелия Здравкова – частно практикуващ дерматолог и Д-р Петя Златева -дерматолог в УМБАЛ Света Анна-успешни лекари с богат опит и практика в областта на Дерматологията и Естетичната медицина.
В края на трети рунд Сблъсъкът завърши само с победители, без победени, тъй като след убедителната демонстрация на Д-р Волфганг Редка и обективното мнение на пациента – Д-р Недушева от Плевен, всички бяха единодушни, че инжектирането с Teosyal pen е по-безболезнено и по- прецизно!
No pen, no gain!