Гама Happy Lift

Happy Lift e kлючът към връщане на времето с малки стъпки, чрез минимално инвазивна процедура с кратък възстановителен период, която може да върне години назад без хирургична намеса и белези.

Патентована линия конци


Специален дизайн

Всички конци от гамата Happy liftTM имат мънички влакна или зъбци със специален дизайн от гледна точка на тяхната дължина, плътност и начин на поставяне, в смисъл на едновременен ревитализиращ и лифтинг ефект. Веднъж поставени в хиподермата, шипчетата се закотвят, индуцирайки фиброза, необходима за осигуряване поддържането на меките лицеви тъкани, което води до тяхното лифтиране и препозициониране.

Иновативна структура

Конците Happy liftTM са резорбируеми, направени от поли-млечен-капролактон – неалергичен продукт, модифициран, за да издържи по-продължително време преди да се разгради в човешката кожа. Нормално се разграждат за около 12-15 месеца след имплантирането, но лифтинг ефектът не изчезва благодарение на биостимулирането и образуването на нов колаген, индуциран от зъбците на конците.

За кого са подходящи

Най-подходящите пациенти за Happy liftTM са мъже и жени на възраст между 30 и 60 години, които отказват традиционния лифтинг за лице, но желаят да запазят младежкото си излъчване.
Допълнителен продукт е добавен към гамата конци на Happy liftTM, индикиран за вагинален лифтинг.

Световно признание

Конците Happy liftTM имат CE маркировка, която гарантира качеството на продукта за целия производствен процес, който включва стерилизация и пакетиране.
Promoitalia също получи регистрация и признание от световните здравни министерства и власти в повече от 90 страни като TGA (Австралия), ANVISA (Бразилия), FDA (Тайланд), KFDA (Koрея), INVIMA (Koлумбия), SFDA (Саудитска Арабия), UAE (Кувейт и Дубай), FDA (Филипини), HPA (Сингапур) и др.

Препозициониране и подмладяване

Free Floating

Без белези, с кратък възстановителен период

Free floating са абсорбируеми конци, позволяващи чрез мини инвазивна хирургична намеса да се направи лифтинг при отпусната кожа в областта на скулите. Процедурата е бърза, безопасна и лесна за изпълнение. Не изисква никаква инвазивност върху кожата, тъй като конците Free floating се въвеждат чрез дълга спинална игла, позиционирана в подкожната тъкан с локална анестезия.

Конците Free floating имат двупосочни конвергентни зъбци. Когато конците се въвеждат в хиподермата, зъбците се отварят и закотвят, създавайки опорна структура за меките тъкани на лицето и по този начин предотвратяват всяко изместване на конеца.

Позитивният ефект на Free floating се появява незабавно след манипулацията. Ще забележите и оцените препозиционирането и регенерирането на еластичността на кожата (триизмерен ефект). Резултатите се подобряват от 2 до 10-12 месеца, лифтинг ефектът е дългосрочен.
Увеличеното количество хиалуронова киселина, колаген и еластин е видимо благодарение на фиброзата, индуцирана от специфична форма на зъбчатите конци.


 

Лесни и бързи за изпълнение

DOUBLE NEEDLE

Симетрични резултати

Double needle са двупосочни конвергентни зъбчати конци, които позволяват бърз, мини инвазивeн и естествен подход към проблемните зони с умерено отпуснати тъкани, без необходимост от скалпел. Конците Double needle са абсорбируеми, предназначени за подкожно приложение, без нужда от спинална игла, тъй като те имат нетравматични игли в двата края. Поради тази особена структура лекарите могат да осъществят този достъп, oбразувайки прави линии, което гарантира по-ефективно лифтиране и уплътняване на кожата, позволявайки възстановяване на обема.

Процедурата на поставяне е бърза за изпълнение, със значително кратко време за манипулация и по-кратък
постоперативен период. Double needle позволяват по-лесно позиционирне на двете половини на конеца по прецизен начин, което позволява абсолютно симетричен резултат и правилно разпределение тежестта на тъканите от двете страни на конците.


 

Цялостна ревитализация • Уникална еластичност

MESO COGS

Подобрява тена на кожата

Мeso Cogs са част от продуктовото портфолио на Happy lift и са специално индикирани за: естествено ревитализиране на тъканите на лицето, ревитализиране и тонизиране на меките тъкани на тялото, подобряване на лицевия контур.
Конците (4/0 USP) са направени от капролактон, материал, който е:
абсорбируем
биосъвместим
безопасен
Мeso Cogs са еднопосочни конци с микро зъбци (шипчета), революционен подход за поддържане на тъканите,
осигуряващ ревитализиране, подмладяване и хидратация на кожата. Благодарение на естествената им абсорбируемост и лекота на поставяне, манипулацията е мини инвазивна.

 

Вагинален лифтинг

VAGINAL NARROWER

Иновативен, лесен и бърз хирургичен метод с отлични естетични резултати

Vaginal narrower са конвергентни, двупосочни зъбчати конци, които превъзхождат другите хирургични методи за третиране лезиите на перинеалния мускул. Благодарение на тяхната резорбируема структура процедурата е мини инвазивна, с кратък период на възстановяване.
Vaginal narrower конците могат да се прилагат при следните индикации:
за редуциране пролапса на перинеума, вследствие на травматично раждане или след епизиотомия при естетични и функционални корекции за стеснение входа на вулвата Vaginal narrower са конци, направени от капролактон с нетравматични прави игли във всеки край.
Резултати:
минимално инвазивна техника
процедура с местна анестезия
бърз възстановителен период

 

Свържете се с нас

Спектро Груп е официалният представител и вносител на PromoItalia за България. Свържете се с нас