VIT: JAL

Индикации

 • Feature List Item

  Фини линии и бръчки

 • Feature List Item

  Дехидратирана кожа


Ревитализиращ микс

Една специална комбинация от витамини, аминокиселини и хиалуронова киселина в един единствен продукт!Поради ежедневното излагане на факторите на околната среда, кожата загубва еластичността , тонуса и хидратацията си. Тези вредни ефекти се увеличават с годините. Специалната комбинация от неретикулирана хиалуронова киселина и липоева киселина подхранва кожата със съставки, които тялото не може само да произведе в нужните количества (като хиалуроновата киселина, витамини, минерали, коензими, липоева киселина и др.). Този коктейл, освен това, стимулира микроциркулацията по начин благоприятстващ клетъчния обмен и метаболизма. Очевидната загуба на тонуса на кожата е симптом за липсата на такива вещества, които позволяват кожата да се поддържа еластична и тонизирана във времето. Ревитализирането на кожата действа така, че клетките да могат да възстановяват гореспоменатите вещества. Така ревитализирането на кожата и нейното стимулиране помагат в борбата срещу остаряването й, като в същото време се борят срещу причините и ефекта от тях.

Основни съставки


 • Хиалуронова киселина: Една от основните съставки на съединителната тъкан, отговорна за хидратирането и еластичността на кожата.
 • Липоева киселина: Най-добрият антиоксидант заради силата й да неутрализира свободните радикали във всички зони на клетките (липофилни и хидрофилни). Това е една от основните разлики между липоидната киселина и всички други антиоксиданти, като витамин С и Е.
 • N-Ацетилцистеин: познат като NAC е нетоксична субстанция и мощен антиоксидант с директно действие срещу свободните радикали, тази молекула, поради структурата й, успява лесно да премине през клетъчните мембрани.
 • Витамин D: активна роля в основния метаболизъм на клетките в тъканите.
 • Витамин В: ревитализиращо действие. Подобрява общия вид на кожата, придавайки й младежки вид, даже и в случаи когато са налице първите признаци на стареенето й.

Приложение

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата. Препоръчва се една процедура на всеки две седмици (от 4 до 6 процедури). Поддържаща терапия: две сесии годишно.