REVITAL CELLUFORM

Индикации

  • Feature List Item

    Локализирано натрупване на мазнини

  • Feature List Item

    Целулит

  • Feature List Item

    Нарушена микроциркулация


REVITAL CELLUFORM е една нежна „липосукция“, изразяваща се в специалната формула, която намалява равномерно мастния слой и подобрява еластичността на кожата без да оставя белези или увреждания.
Aнтицелулитен коктейл: целулитът е резултат от промени в структурата на под- кожната мастна тъкан. Промяната на мастния слой и в последствие появата на целулит са резултат от различни фактори на средата: стрес, заседнал начин на живот, лоши хранителни навици и хормонални проблеми (производството на естроген при жените). Намалените венозна циркулация и лимфен дренаж причиняват задържане на течности, което допринася за появата на целулит. Кожата губи своя тонус и еластичност. Мастните клетки се трансформират в малки възловидни образувания и така мастният слой се удебелява, притиска дермата и формира онази неравна текстура на кожата, наречена „портокалова кожа“.


Основни съставки

Соев Лецитин: извлек от соеви семена, спомагащ за разграждането на мазнините. Притежава антихиперлипидемични свойства, спомага за разграждането на натрупаните мазнини и целулита.

Фосфадитидилхолин: спомага за трансформирането на мазнините в енергия. Като резултат от действието му седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и корема намаляват обиколката си. Това е естествена съставка, напълно безопасна за организма.

Приложение

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на целулита. Резултатите са видими още след първата процедура. Препоръчва се по една процедура на всеки две седмици (от 6 до 10 процедури).
Поддържаща терапия: две сесии годишно.