За
компанията


Мисия

Promoitalia е посветена на една единствена цел: да разработва и произвежда висококачествени продукти и модерни технологии в полза на естествената красота и естетика. Компанията е съвкупност от огромен опит, екип от професионалисти, усъвършенствани технологии, ноу-хау и иновации в областта.


Визия

Повечето хора смятат, че красотата и здравето зависят от възрастта, както и от някои генетични фактори. Promoitalia не са съгласни с това!
Те са цел към която трябва да се стремим ежедневно.

Цел: Продължаваме да търсим иновативни решения, съобразени с индивидуалните нужди и очаквания на клиентите, за да им осигурим един по-комфортен начин на живот.Valerio Matanò, President

Ценности

Стил, блясък и качество, в съчетание с модерни технологии са ценностите към които се придържа Компанията. Promoitalia предлага качествени продукти, създава тенденции налага стилове на “пазара на красотата”, чрез продукти, които са иновативни и същевременно ефективни.


Екип

Успехът на PromoItalia се дължи изцяло на екипа от високо квалифицирани професионалисти, подбрани от цял свят. Служителите на Компанията, които направиха портфолиото конкурентноспособно на пазара и продуктите ценени по цял свят, говорят италиански, английски, френски, испански португалски, арабски, руски и китайски език, за да могат да общуват ефективно с всички международни партньори.