ALMA BEAUTY ЕПИЛАЦИЯ

Върхова технология за епилация

Постигате всичко без болка!


БезболезненоДоказано безопасноВсички типове кожа, зони и размериЦелогодишно, включително и кожа с тен
Нов подход към един перманентен проблем

Alma Beauty REMOVE™ предлага най-безопасното и най-ефективно решение за трайна епилация, което може да откриете днес. Отличава се с върхова технология, функционалност и удобство. Вече може да третирате всеки фототип кожа, всеки цвят косъм, 365 дни в годината. Процедурите са безболезнени, бързи и комфортни, а клиентите получават красива и нежна като коприна кожа, за която винаги са мечтали.

Патентованата SHRTM технология ни отличава

REMOVE™ постига значително по-добри резултати поради патентованата SHRTM технология, която получи световно признание и се използва в най-добрите клиники по света.
Работи посредством постепенно загряване на дермиса до температура, която уврежда космените фоликули. Предотвратява последващ растеж, без да уврежда околните тъкани.
Космените фоликули не се подлагат на единичен пулс с висока енергия, който може да нарани кожата. При SHRTM пулсовете са къси, много на брой и с ниска енергия, докато не се натрупа достатъчно енергия, която да увреди космения фоликул.

Движения „без болка“
 • При SHR™ се използва техниката „In Motion“. Тя включва многократни движения на апликатора в зоната на третиране. Енергията се прилага на голямо работно поле, а не само върху космения фоликул. Загрява се цялата зона, унищожават се космените фоликули без риск от пропуснати участъци. Това също драматично подобрява крайния резултат.

Метод на лечение – мрежа

Едно решение за различни индикации и всеки сезон
 • SHR е доказана в многобройни клинични проучвания като една от най-безопасните технологии за епилация, пoдходяща за всеки тип кожа (I-VI). SHR е уникален метод с постепенно загряване и натрупване на енергия, без риск от нараняване на кожата. SHR е безопасен и ефективен за всеки фототип кожа, вкл. тъмна и кожа с тен. Излагането на слънце след SHR епилация е по-атравматично за кожата, в сравнение с др. технологии.

  Безболезнени, бързи и комфортни процедури
  • Едновременното охлаждане на Glacial Tech™ sapphire tip минимизират риска от повърхностни изгаряния по време на процедурата, достигайки температра от -3°C.

   Glacial Tech™ охлажда повърхността на кожата по време на сесиите, без необходимост от локална анестезия или допълнително охлаждане с въздух, осигурявайки оптимален комфорт на клиента и позволявайки връщането му към обичайните му ангажименти веднага.

   Постигат се отлични резултати за кратко време
   • Различните апликатори позволяват по- бързи процедури, като същевременно се третират всички области на тялото, дори малки и чувствителни зони. Тези апликатори дават възможност за повече терапевтични сесии за по-кратко време, което оптимизира графика на лекаря.

   • Само за няколко минути, космите могат да бъдат отстранени напълно от трудни за достигане зони като уши, ноздри и областта между веждите.

    По-добър имидж, взаимоотношения с клиентите и приходи
    • Процедурите с REMOVE™ са лесни както практикуващия, така и за клиентите, насърчават ги да пожелаят процедури и за други зони на тялото, както и да ги препоръчват на свои познати. Тези ползи значително увеличават потенциалните приходи, както и изграждат добър имидж . REMOVE™ може да се използва целогодишно, което носи постоянни приходи на клиниката ви.