ALMA BEAUTY ПОДМЛАДЯВАНЕ

Стимулирайте вашата естествена красота

Стимулирайте вашата естествена красота


Изравнява тена, изглажда текстурата на кожатаЗа всички типове кожа, включително тъмнаПо-малко процедури, по-бързи резултатиБезопасно, без време за възстановяване
Подмладяването на кожата никога не е било толкова достъпно

Alma Beauty REJUVE™ e комплексно решение, което стимулира естествената красота. Процедурите са подходящи за тяло и лице, за всеки тип кожа, изключително безопасни са за фини и деликатни зони, като шия и деколте, включително ръце и стрии.

Alma Rejuve™постига отлични резултати при премахване на съдови лезии и пигментни петна, намалява размера на порите, изравнява тена и изглажда текстурата. Кожата е гладка, копринена и сияйна – БЪРЗО И ЛЕСНО.

Tри технологии. Забележителен резултат
Dye-PL™ Technology

Прецизни, видими резултати 

Технологията Dye-PL™ (Dye pulsed light) оптимизира светлинната енергия в много прецизен тесен спектър за по-адекватни терапии. Толкова е ефективна и безопасна, колкото лазерна процедура с импулсната светлина. (IPL) Посредством специфичен филтър се стеснява спектъра на светлината за оптимална абсорбция от меланин, хемоглобин и оксихемоглобин. Селективното разрушаване (фототермолиза) на хромофорите елиминира появата на пигментни и васкуларни лезии.

 • Dye-VL 500-600 nm за светла кожа
 • Dye-SR 550-650 nm за тъмна кожа
AFT™ Technology

Оптимално приложение. Оптимална ефективност.

Технологията Dye-PL е базирана на  AFT™ (Advanced Fluorescence Technology) на Alma, усъвършенстван вариант  на IPL. AFT™ гарантира по ефективно използване на светлинната енергия, по-голяма безопасност, по-дълъг живот на апликаторите и отлични клинични резултати.

AFT™ преобразува неизползваната ултравиолетова (UV) светлина в оптимален спектър за по-ефективна терапия.

Повече комфорт с Glacial Tech™

Glacial Tech™ е контактно охлаждане интегрирано в самата ръкохватка. Използва се сапфирен тип за охлаждане на кожата по време на процедурата, с който се достига температура до -3°C, без риск от повърхностни изгаряния. Процедурите с Dye-PL могат да бъдат извършени с неподвижна или In-motion™ техника за постепенно загряване и по- голям комфорт на пациента.

  Винаги по-добре заедно

  Комбинацията от технологиите Dye-PL и AFT таргетира всички слоеве с хиперпигментация, включително тъмна кожа и всички видове пигментни и васкуларни лезии

  Microplasma™ Техология

  Стимулирайте естествената красота

  Технологията Microplasma™ прави микро перфорации по кожата, като нежно отстранява горния и слой, правейки я мека и сияйна. Технологията позволява премахване на повърхностната пигментация, прави кожата по- тонизирана, гладка и жизнена. Подобрява се цялостният външен вид при наличие на разширени и запушени пори, стрии и леки форми на акне.

  Директна доставка на активни съставки за по-добри резултати

  Microplasma™ използва електромагнитни импулси, за да създаде искри, които правят микроканалчета в кожата. Този метод позволява директна доставка на активни съставки до тъканите. С микроперфорацията околните тъкани остава невредими, което спомага оздравителния процес.

  • brochure_pic249-1401N-300x145
  • brochure_pic249-1402N-300x145

  Подходяща за всички типове кожа и гарантираща работа "без издънки", тази уникална технология придава повече смисъл на всяка клиника.

  Rejuve™- Високоефективна медицинска технология

  REJUVE™ гарантира бърза възвращаемост на инвестициите, което я прави отличен избор за практикуващите. Тя позволява терапии за лице и тяло, като ергономичните и леки апликатори, правят процедурите бързи и лесни за изпълнение.

  Патентована Impact™ технология

  Impact™ е ефективно решение за отстраняване на несъвършенства по кожата, като зачервявания, фини линии, фотоувредена и дехидратирана кожа, кожа с разширени пори идр. Impact™използва акустични вълни, за да достави активни съставки в дълбоките слоеве на кожата. Акустичните вибрации създават “push and pull”ефект, чрез който съставките достигат до съответната дълбочина в тъканта.


  Научи още
  Повече комфорт с Glacial Tech™
  За всички типове кожа, включително тъмна
  Високоефективна медицинска технология

  Пигментни петна


  Пигментни лезии


  Васкуларни лезии


  Микроплазма


  Свали брошура
  Свържи се с нас