Иновации

Акнето е много често срещано състояние сред тийнейджъри и възрастни. Има 4 основни фактора, които предизвикват развитието на акне – свръх производството на кожна мас, прекомерно голямо количество мъртви кожни клетки, което води до  запушване на фоликулите, бактериална колонизация и възпаление.

Почти невъзможно е за една терапия да се справи  и с четирите причини за акне. Обикновено  различни продукти са комбинирани с перорално лечение като витамин А или перорални контрацептивни хапчета. Въпреки това, противопоказанията и възможните странични ефекти могат да бъдат много тревожни и непоносими. Някои често срещани странични ефекти на традиционното локално лечение включват зачервяване, екстремни сухота и дразнене.

Продуктите Aknicare са създадени за лечение на акне с минимални странични ефекти и най-висока ефективност, В лабораторията на General Topics формулата на Aknicare непрекъснато се подобрява с цел постигане на оптимални резултати. В  сегашната формула на Aknicare е  добавена патентована съставка, която гарантира резултати срещу четирите фактора на акне.